koopman naar p9 moriwaki cup assen

Dennis Koopman uit Heino is in de zevende editie van de Ten Kate Moriwaki Junior GP3 Cup op het circuit van Assen zowel in de trainingen als na een enerverende race als negende geëindigd.

Koopman had een goede start en kwam terecht in een groepje wat een duel uitvocht om de zesde plaats. In de laatste ronde wist Koopman via een goede actie van der Valk en de Duitser Huhmacher te verschalken. Toen even later ook Pruim voorbijgestoken werd leek Koopman naar een zesde plaats te rijden ware het niet dat op het einde van de race alle gepasseerde genoemde rijders uit de slipstream van Koopman voorbij kwamen waarna Koopman alsnog met een miniem verschil als negende eindigde.

Van der Valk kwam binnen als zesde met een eindtijd van 34.134 terwijl Koopman op P9 met 34.573 daar slechts 0.4 van een seconde langer over deed. Koopman Sr.: “Een goede race van Dennis, Dat ze uit de slipstream voorbij kwamen zie ik als onervarenheid. Ook dat hoort erbij en hij heeft hier ongetwijfeld een lesje van geleerd . We gaan ons nu voorbereiden op twee wedstrijden op het circuit van Oschersleben komend weekend.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.