kerstkoopzondag verplaatst naar 23 december

De kerstkoopzondag van het ROV in Raalte wordt verplaatst van 16 naar 23 december. De Kerstkoopzondag wordt gebruikelijk op de laatste zondag voor de Kerst gehouden. De laatste jaren lag deze datum altijd rond 18 december, vandaar dat 16 december is aangevraagd bij de gemeente.

In de voorjaarsvergadering van het ROV werd opgemerkt of deze niet een week later zou moeten plaatsvinden. “We hebben het opnieuw nagezien en het bleek dat deze koopzondag inderdaad niet op 16 december maar op 23 december gepland had moeten worden. Er is vervolgens een verzoek tot wijziging naar 23 december ingediend bij de gemeente Raalte. Het college van burgemeester en wethouders hebben (mede ook gezien het economische belang van deze koopzondag) positief besloten. De Kerstkoopzondag van 16 december komt te vervallen en is gewijzigd naar 23 december. Dit geldt alleen voor het dorp Raalte en voor deze ene zondag,” stelt het ROV in een mail naar haar leden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.