kats en fuselier winnen 10 km kermisloop

Deventenaar Johan Kats en Marian Fuselier uit Heino hebben de 10 kilometer van de Kermisloop in Broekland op hun naam geschreven. Bij de mannen was Patrick Dijk uit Raalte de beste Sallander. Hij werd negende.

Op de 5,5 kilometer ging de overwinning bij de heren naar Gerwin Wessels uit Nijmegen. Bij de dames won de Zwolse Hellen de Vries. De 2,9 kilometer werd bij de mannen gewonnen door Rob Koopman uit Tubbergen, Rianne Schonnewille uit Zwolle won bij de vrouwen.

Bij de jongens werd de 1 kilometer gewonnen door Gijs Bakker uit Rijssen, Ozivia Greven won bij de meisjes. Kijk voor alle uitslagen op staging2.mijninschrijving.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.