kantine hhzd geveild tijdens pompdagen

“Alles gaat mee. Tafels, stoelen, barkrukken, wc’s en stereo-installatie. Echt de complete kantine”, stelt Hans Egelie namens de club.

De kantine is verouderd en de opbrengst ligt te laag om een investering in dit gebouw terug te verdienen. Zoals het er nu naar uitziet, zal HHZD voortaan gebruik gaan maken van de faciliteiten van de buurman, voetbalvereniging Heino. “Toen bekend werd dat een deel van de opbrengst van het Erfhuus ten goede zou komen van onze kleedkamers, die toe zijn aan een opknapbeurt, leek het ons wel een ludiek idee om de kantine te veilen. Tegen ieder aannemelijk bod, want men moet er wel voor zorgen dat het gebouw vanaf het maaiveld wordt afgebroken en dat het voor 1 november weg is. Het lijkt mij een ideale keet voor een jongerengroep.”

De veiling van de handbalkantine is natuurlijk een mooi uithangbord voor het Erfhuus dat dit jaar zo’n tachtig in plaats van de gebruikelijke 120 kavels heeft. ‘We hebben gekozen voor een compacte variant, omdat het anders toch te lang gaat duren’, aldus Irma Melenhorst die zeker nog meer mooie én ludieke kavels in het vooruitzicht stelt. Zoals oude solexen en brommers, antiek, een wedstrijd van FC Zwolle te zien vanuit een skybox, een zak met zwembadwater van De Tippe en een auto voor de autorodeo van de Sökkestoppers. Notaris Marjon van der Werf zorgt er voor dat alles volgens het boekje verloopt en de presentatie is in handen van Evert Kruitbosch die daarbij wordt geassisteerd door de Klepdeuz’n.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.