Home / archiefcentraal / juf anita neemt afscheid van heinose kids

juf anita neemt afscheid van heinose kids

Juf Anita Kraayenvanger gaat na ruim 22 jaar werk op de Mariaschool (ruim 15 jaar) en de Dolfijn (7 jaar) een andere uitdaging aan binnen de stichting Mijnplein. Ze gaat namelijk aan het werk bij de nieuwe basisschool Oostenwind in Raalte.

Heel veel Heinose kinderen hebben als kleuter bij haar in de klas gezeten, geleerd en gespeeld. Juf Anita heeft haar hart bij de kleuters liggen. Kleuters laten ontdekken en laten ervaren is iets wat ze erg belangrijk vindt. Zij neemt deze visie mee naar Oostenwind om daar mede op basis van haar visie vorm te geven aan deze school.

Donderdag 19 juli zal in het teken staan van het afscheid. Om 8.45 uur zal zij op een speciale wijze worden onthaald. Daarna zullen de kinderen ’s ochtends merken dat zij niet voor niets spel hoog in het vaandel heeft staan. Vanaf 15.30 tot 16.30 uur is iedereen van harte welkom op de receptie in Katholieke Dalton basisschool de Dolfijn in brede school ‘ons plein’ aan de Grote Beukelaer 2 in Heino om nog even persoonlijk afscheid te nemen van haar.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.