jubilerend tijenraan deelt prijzen uit

Het dragen van een jubileumshirt van zwembad Tijenraan tijdens de Stöppelhaene kan mooie prijzen opleveren. Vaste klanten van het zwembad die tijdens het vijfdaagse feest gefotografeerd worden in zo’n shirt maken kans op een iPad of een weekendje weg. Zwembad Tijenraan komt met deze T-shirtactie in het kader van het 40-jarig jubileum. Sportbedrijf Raalte, de exploitant van het bad, hoopt met de actie het jubileum en de bijbehorende festiviteiten goed onder de aandacht te brengen van de Raaltenaren.

Op zaterdag 22 september is het precies 40 jaar geleden dat zwembad Tijenraan de deuren opende. Om dat te vieren staat de maand september in het teken van het jubileum. In en rond het zwembad worden allerlei activiteiten georganiseerd. De jubileumdag zelf wordt een ware happening met verschillende festiviteiten voor alle geïnteresseerden.

Deze week krijgen alle vaste klanten en verenigingsleden van het zwembad een jubileumshirt. Dragen zij dat tijdens de Stöppelhaene, dan maken ze kans op prijzen zoals een iPad of een weekendje weg.

Zwembad Tijenraan is vanaf volgende week drie weken gesloten in verband met groot onderhoud. Voor vaste klanten en leden die deze week niet naar het zwembad (kunnen) komen, ligt daarom vanaf 13 augustus een T-shirt klaar bij de kassa van het zwembad.

Het totale feestprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt op staging2.sportbedrijfraalte.nl. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Sportbedrijf Raalte via telefoonnummer (0572) 347 950 of sport@raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.