Home / archiefcentraal / jongen gewond door ontploffende spiritusbus

jongen gewond door ontploffende spiritusbus

Tijdens het bijvullen zou de spiritusbus zijn ontploft. Een 11-jarige jongen raakte ernstig gewond en werd met de traumaheli naar een brandwondencentrum gebracht. Een 50-jarige man raakte ook gewond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Deventer gebracht.

Het slachtoffer is met een ambulance vanaf de woning in Raalte naar het wegrestaurant tussen Raalte en Lemelerveld gebracht, waar de traumaheli van het Universitair Medisch Centrum in Groningen paraat stond het vervoer over te nemen. Tegen 19.00 uur steeg de helicopter op, op weg naar het UMCG.

Lees ook

Kunstenaars uit Olst-Wijhe haken aan bij Atelierweekend

REGIO – Maar liefst 430 kunstenaars uit heel Nederland openen op zaterdag 26 en zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.