ivn houdt onderwaterexcursie

IVN de Grutto houdt op woensdag 18 juli een waterbeestjesexcursie in het Waterwingebied aan de Boerlestraat (Boerhaar) voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De middag start om 14.00 uur tegenover huisnummer 10. De dag duurt ongeveer anderhalf uur, maximaal twintig kinderen kunnen meedoen. Ook (groot)ouders zijn van harte welkom. Deelname kost 3,50 euro per kind.

Je gaat met schepnetjes allerlei waterbeestjes vangen zoals waterschorpioen, bootsmannetje, libellen larven en visjes. In doorschijnende bakken en potten kun je zien wat voor beestjes het zijn. Daarna worden ze weer teruggezet in het water. Als je een schepnetje, doorschijnende bak of pot hebt, neem die dan mee. Ook worden (groot)ouders gevraagd om te helpen. Bij zeer jonge kinderen moeten er ouders aanwezig zijn.

Meld je uiterlijk vóór 17 juli aan bij Margriet Heuvelink via 0570-524594 of natuurclubwijhe@gmail.com met naam, aantal kinderen en leeftijd, telefoonnr en of je komt helpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.