honderd deelnemers ouder kindtoernooi trr

Aan het ouder-kindtoernooi van tennisvereniging TRR Raalte hebben zondag 100 deelnemers meegedaan. Twee keer per jaar organiseert de tennisvereniging het toernooi. Het is een mooie gelegenheid om iedereen te leren kennen, voor zowel de andere kinderen als de ouders ervan.

Gezelligheid troef en veel tennisplezier. Tijdens dit toernooi is er altijd een half uur ingeruimd voor een les van clubtrainer Andre Mekers. Zondag was dat, door het grote aantal deelnemers, wel lastig, maar wel gelukt.

Er deden maar liefst 45 kinderen mee, dus dat keer twee brengt de animo op 90. Tel dan nog de ouders waarvan twee kinderen tennissen op, dan zit je snel op honderd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.