Home / archiefcentraal / het thomashuis zoekt nieuwe vrijwilligers

het thomashuis zoekt nieuwe vrijwilligers

Het Thomashuis is aan het verbouwen. De schuur, waar eerder geen gebruik van werd gemaakt, wordt verbouwd tot dagbestedingsproject. En voor dit nieuwe project zoekt het Thomashuis nieuwe vrijwilligers.

Het Thomashuis is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. In het Thomashuis in Olst wonen acht mensen, samen met hun begeleiders Bert en Annelies. Momenteel gaan de bewoners naar diverse dagbestedingen buiten Olst, maar na de zomer is dat niet meer nodig, dan beschikt het Thomashuis over een eigen dagbesteding.

In het achterste gedeelte komen drie verschillende ruimtes. Een kaarsen makerij, een groen-werkplaats en een klein winkeltje, waar eigen producten verkocht worden. De bewoners worden in hun werkzaamheden begeleidt, maar het Thomashuis is op zoek naar vrijwilligers die voor extra gezelligheid in het huis zorgen. Mensen die hun eigen talent willen inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking, door bijvoorbeeld eens een spelletje te komen doen, te breien/handwerken, te wandelen, fietsen, samen iets te lezen, te bakken of iets dergelijks.

Heb je een uurtje vrij om zo af en toe eens een vrijwillige bijdrage aan het Thomashuis te bieden, neem dan vrijblijvend contact op met Annelies Boshoven, tel: 0570-519890.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.