Home / archiefcentraal / hekken winkelcentrum misverstand gemeente

hekken winkelcentrum misverstand gemeente

De [b] [url=https://www.sallandcentraal.nl/article.php?action=showarticle&id=34256]rood-witte schrikhekken[/b][/url] die ongeveer één dag bij het winkelcentrum in Raalte-Noord stonden, kwamen daar te staan door een intern misverstand bij de gemeente Raalte. De schrikhekken werden geplaatst, maar tegelijkertijd werden er ook dranghekken langs het fietspad (ter hoogte van het kanaal) bij het winkelcentrum geplaatst.

Het moest eigenlijk één van beide ingrepen worden om fietsers uit het winkelcentrum te weren, maar door de miscommunicatie werden het allebei de obstakels. Uiteindelijk werd besloten om de schrikhekken (die toch voor geen meter werkten) weer te verwijderen.

In overleg met omwonenden en winkeliers zoekt de gemeente al tijden naar een oplossing om de fietsers af te laten stappen bij het winkelcentrum. De hekken langs het fietspad zijn een proef in de zoektocht naar de oplossing.

Lees ook

Hans Kamphuis tijdelijk wethouder Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Hans Kamphuis, nu nog raadslid namens het CDA, is aangewezen als tijdelijke vervanger …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.