harder vijfde op european cup

Deze partij waarin Rico domineerde, werd door hem in de laatste seconde met vol ippon gewonnen. Daarna volgde een Duitse tegenstander (die eveneens dit jaar al een European Cup heeft gewonnen). Ook deze partij wist Rico met vol ippon voortijdig te beslissen.

Door ook zijn volgende tegenstander, de Slowaak Stencel, te verslaan, wist rico de halve finale te bereiken. Deze verloor Rico tegen de kampioen van Moldavië. De strijd om brons ging verloren tegen de Nederlands kampioen.

De vijfde plaats leverde hem zijn eerste Europese rankingpunten op. Mogelijk volgt na dit resultaat een uitzending met de Nederlandse selectie naar de European cup in Praag en Berlijn in augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.