han peters volgt ruesen op bij ccs

Ruesen begon zijn carrière als leraar geschiedenis op het havo/vwo van Carmel College Salland, waar hij van 2002 tot 2006 teamleider bovenbouw was, inmiddels is hij al weer zes jaar stafdirecteur. ‘Ruesen is een zeer gewaardeerde collega’, vertelt Johan Supèr, rector van het Carmel College Salland. ‘Hij kan groot denken, maar heeft ook oog voor details. Bovenal heeft hij oog voor de mensen om zich heen. Hij heeft zich volop ingezet om de kwaliteit van ons onderwijs en onze schoolorganisatie nog beter te maken. Zijn optimisme en relativeringsvermogen maken hem tot een prettige collega.’

Ruesen wordt als stafdirecteur opgevolgd door Han Peters. Peters is sinds 1982 verbonden aan Carmel College Salland als docent economische wetenschappen. Vanaf 2004 is hij fulltime staffunctionaris financiën, waarbij hij nauw betrokken is bij de vertaling van het meerjarenbeleid in de begrotingscyclus, het formatieproces en de administratieve organisatie. Daarnaast is hij actief betrokken bij diverse projecten van Stichting Carmelcollege. Carmel College Salland meent dat met de benoeming van de heer Peters als stafdirecteur de kwaliteit van het onderwijs ook in de toekomst te kunnen waarborgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.