gratis entree bij clubnight in de leeren lampe

De Leeren Lampe in Raalte presenteert op zaterdag 28 juli een Clubnight. In de Music Factory zorgen de resident-DJ’s voor de muziek. De entree is deze avond gratis. Members die voor 0.00 uur binnen zijn, krijgen een gratis consumptie aangeboden.

De Clubnight begint om 22.30 uur. Online reserveren voor het discovervoer van DLL kan tot zaterdagavond 21.30 uur via staging2.deleerenlampe.nl. Telefonisch boeken is mogelijk tot 22.30 uur. Retourtjes kosten gedurende de maanden juli en augustus 4 euro.

De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, tel: 0572-355855. Meer informatie op staging2.deleerenlampe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.