goochelaar doet broeklands terras aan

Terwijl de zomer eindelijk losbarst, besteedt de organisatie van de Broeklandse kermis extra aandacht aan haar terras. Er verrijzen met zitjes, biertafels, planten, speeltoestellen voor kinderen én een kinderboerderij. Als klap op de vuurpijl komt een goochelaar langs.

Op zaterdagmiddag trekt Ronald Moray langs de tafels met zijn goocheltrucs. Moray noemt zichzelf ronkend ‘de Frank Sinatra onder de goochelaars’. Moray vermaakte de gasten tijdens het huwelijksfeest van Willem-Alexander en Maxima. Ook trad hij op voor de Nederlandse troepen in Afghanistan. Moray won het NK Goochelen en beklimt regelmatig podia in Hollywood en Las Vegas. In Broekland trekt hij langs de tafels met kleine trucs zodat er veel interactie is met het publiek.

De goochelaar is één van de vele activiteiten op en rond het ‘kermisterras’. Zo legt de organisatie naast het terras een grote zandbak aan en worden er immense speeltoestellen opgeblazen, zodat de kinderen zich in het zicht van de ouders veilig kunnen vermaken. Op het terras draait DJ LP zomerse muziek. Vlakbij het terras komt de centrale ‘arena’ te liggen, waar de Broeklanders hun traditionele spelletjes afwikkelen. En nog geen vijftig meter verderop vinden op zaterdag de trekkerslepwedstrijden plaats. Op maandagmiddag verrijst een mobiele kinderboerderij naast het terras. Kinderen kunnen dan zo’n zeventig verschillende dieren aaien en voeren.

Bekijk de websites: staging2.broekland.com en

staging2.ronaldmoray.com.

Programma ‘kermisterras’ Broekland:

Zaterdagmiddag 28 juli:[i]

– Vanaf 11.00 uur: Trekkerslepwedstrijden

– DJ LP

– Goochelaar Ronald Moray

– Opblaasbare speeltoestellen

– Grote zandbak[/i]

Maandagmiddag 30 juli: [i]

– DJ LP

– Kinderboerderij (70 knuffelbare dieren)

– Zandbak

– Vanaf 13.30 uur: Disselhorst Totaal Installateur Beachvolleyball

– Vanaf 13.30 uur: Doelschieten om de Gait Middelkamp Bokaal

– Vanaf 20.00 uur: Stoelendans met het Broeklandse straatorkest[/i]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.