glasvezelproject duurt nog 9 maanden

De aanleg van glasvezel in de kernen van de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe neemt naar verwachting nog negen maanden in beslag. In april is Reggefiber in de gemeente Raalte en Olst-Wijhe gestart met de werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. Ieder huishouden binnen het aansluitgebied wordt voorzien van een kosteloze aansluiting.

Reggefiber legt het glasvezelnetwerk aan van straat tot straat. Daarvoor is het nodig de stoep open te breken. Het bedrijf zegt haar uiterste best te doen om overlast tot een minimum te beperken. Als de stoep ’s ochtends open gegraven wordt, is het streven deze voor het einde van de middag weer dicht te maken.

Ongeveer 4 weken voordat de graafwerkzaamheden in een straat starten, ontvangen bewoners een informatiepakket. Hierin legt Reggefiber uit hoe de aanleg van het glasvezelnetwerk in zijn werk gaat. Circa twee weken voordat een glasvezelmodem in de woning geplaatst wordt, ontvangen bewoners een brief met daarop een datum en tijdstip van deze montage. Deze brief wordt op officieel Reggefiber-papier verstuurd. Via staging2.eindelijkglasvezel.nl/salland is deze afspraak te wijzigen.

Reggefiber werkt voor de aanleg van glasvezel in het aansluitgebied van de gemeente Raalte samen met BAM Infratechniek en in de gemeente Olst-Wijhe met A.Hak Telecom. Iedereen die betrokken is bij de aanleg en realisatie van het glasvezelproject is in het bezit van een legitimatiepas met het Reggefiber-logo. Vraag hier gerust naar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.