genomineerden voor roja bekend

fieke categorie namelijk genomineerd voor de titel ‘Raalter Onderneming van het Jaar’.

Om meteen maar helemaal volledig te zijn: in de categorie Agrarisch zijn naast De Knapenvelder ook de Maatschap Kleverkamp uit Raalte en het bedrijf van Maureen Fakkert en Peter Schoorlemmer uit Heeten geselecteerd. In de categorie Detailhandel en Horeca gaan Boertie Optiek uit Raalte en Hoekman Verf en Wand uit Raalte de strijd aan met Mooi by Hollewand uit Raalte/Heino. Tot slot is er de categorie Handel, Industrie en Dienstverlening. Daarin neemt Vakantiepark de Luttenberg het op tegen Booijink Veevoeders uit Raalte/Luttenberg en Nijhof Installatietechniek uit Broekland. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de feestelijke ROJA-middag op vrijdag 24 augustus.

De lijst van negen genomineerden is het resultaat van een lange periode van voorbereiding door de commissie ROJA en de daaraan gekoppelde jury. Eerst kan iedere inwoner bedrijven aandragen en daarna volgt de uitgebreide selectieprocedure. De negen bedrijven worden in de komende weken bezocht door de jury onder leiding van notaris mr. Mark Oors. Op basis daarvan zal per categorie een winnaar uit de bus rollen. Bij de genomineerden worden tevens opnames gemaakt die die de vrijwilligers van RTV Raalte zullen verwerken tot een korte film die op vrijdag 24 augustus wordt vertoond in de Sallandse Herberg.

Het is inmiddels al weer de negende editie van de verkiezing tot Raalter Onderneming van het Jaar (ROJA). In de afgelopen jaren is deze feestelijke middag voor het bedrijfsleven uit de hele gemeente Raalte uitgegroeid tot een prima plek om te netwerken.

En –vergist u niet- de ROJA wordt beschouwd als een prestigieuze prijs. Bij de winnaars uit het verleden heeft de prijs, een prachtige kunstzinnige schaal, een prominente plek binnen het bedrijf gekregen.

De ROJA-middag staat onder leiding van gastvrouw en presentator Carrie ten Napel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.