gemeentelijk geld voor de laarman

De gemeenteraad maakt donderdag 213.000 euro vrij voor landbouwmuseum De Laarman in . Luttenberg. De vergadering is nu (16.55 uur) nog in volle gang (duurt nog tot laat), maar aan uitspraken van de gemeenteraadsleden lijkt nu al vast te staan dat het geld wordt vrijgemaakt.

Het landbouwmuseum vroeg bij het college van B&W ruim 210.000 euro aan extra subsidie (er staat al ruim 60.000 euro klaar), maar kreeg daar geen gehoor. Vervolgens wendden de Luttenbergers zich tot de gemeenteraad, waar blijkbaar wel mogelijkheden liggen.

Voorwaarde zal wel worden dat de Laarman ook aanspraak maakt op andere Europese en provinciale geldfondsen.

Met het geld wil het museum de loodsen achter de mengvoedercentrale vernieuwen en de silotoren op het terrein renoveren .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.