Home / archiefcentraal / geld voor onderdeel kunstroute raalte

geld voor onderdeel kunstroute raalte

Voor het onderdeel van kunstroute Raalte ‘Oud Raalte Overnieuw’ heeft de Stichting Roelofs-Dijkslag 500 euro beschikbaar gesteld. De resultaten van dit onderdeel van ‘Raalte in Beeld’ zijn op 29 en 30 september te zien in en rond de Basiliek van de H. Kruisverheffing.

In de Watertoren, Mokwerfjes, De Lavalpand Schoolstraat 30, Makelaardij Hannink, Parochiecentrum, Koetshuis de Meerle en de Huishoudschool zijn de exposities natuur en landschap, bedrijvigheid, inwoners, architectuur, abstract, manifestaties, sport en recreatie te bezoeken. Op deze locaties wordt ook een aantal gastexposities ingericht.

‘Raalte in Beeld’ is een samenwerkingsproject van de Fotoclub Salland en de Kunstkring Raalte.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.