geld voor onderdeel kunstroute raalte

Voor het onderdeel van kunstroute Raalte ‘Oud Raalte Overnieuw’ heeft de Stichting Roelofs-Dijkslag 500 euro beschikbaar gesteld. De resultaten van dit onderdeel van ‘Raalte in Beeld’ zijn op 29 en 30 september te zien in en rond de Basiliek van de H. Kruisverheffing.

In de Watertoren, Mokwerfjes, De Lavalpand Schoolstraat 30, Makelaardij Hannink, Parochiecentrum, Koetshuis de Meerle en de Huishoudschool zijn de exposities natuur en landschap, bedrijvigheid, inwoners, architectuur, abstract, manifestaties, sport en recreatie te bezoeken. Op deze locaties wordt ook een aantal gastexposities ingericht.

‘Raalte in Beeld’ is een samenwerkingsproject van de Fotoclub Salland en de Kunstkring Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.