geen treinverkeer in zwolle komend weekend

Al tijden wordt er gewerkt aan station Zwolle, maar in het weekend van 28 en 29 juli beginnen dan de bouwactiviteiten die voor hinder zullen zorgen. Dit weekend is er geen treinverkeer mogelijk van en naar Zwolle. Er rijden bussen van Zwolle naar Ommen, Meppel, ’t Harde, Olst en Nijverdal. Wel rijden er treinen tussen Zwolle en Kampen.

Van 30 juli tot en met 3 augustus is er beperkt treinverkeer vanaf het Zwolse station. Er rijden bussen tussen Meppel en ’t Harde, Zwolle en Nijverdal en Zwolle en ’t Harde. Er rijden wel treinen tussen Zwolle en Emmen, Zwolle en Kampen, Zwolle en Deventer en Zwolle en Meppel – al rijden tussen Meppel en Zwolle een beperkt aantal treinen.

Op zaterdag 4 en zondag 5 augustus is er geen treinverkeer van en naar Zwolle. Er rijden bussen tussen Zwolle en Ommen, Meppel, ’t Harde, Olst , Nijverdal en Kampen. Daarnaast rijdt er een rechtstreekse snelbus tussen Meppel en ’t Harde.

Op maandag 6 en dinsdag 7 augustus vertrekken een aantal treinen uit Zwolle van andere sporen dan normaal.

Ook in de herfst gaan de werkzaamheden door. Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 oktober is er geen treinverkeer mogelijk van en naar Zwolle. Er rijden bussen tussen Zwolle en Ommen, Meppel, ’t Harde, Olst, Nijverdal en Kampen.

Op het station wordt de oude tunnel (vijf meter breed) vervangen door een tunnel van zeventien meter breed. Dat wordt in 2014 afgerond. Ook komt er een vierde perron en worden de sporen gemoderniseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.