Home / archiefcentraal / gas dr bie cross in wesepe

gas dr bie cross in wesepe

Het eerste startschot van de ‘Gas d’r bie’ cross van de Zomerfeesten in Wesepe klinkt op zaterdag 11 augustus om 13.30 uur en de laatste deelnemer crost rond 16.00 uur door de finish. Ronkende motoren en voorbijschietende snelheidsduivels op een grasmaaier; het belooft een spektakel te worden

Er kan worden deelgenomen met onder andere brommers, motors, auto’s en grasmaaiers. Ook is er al een aanmelding voor een tractor met caravan. Afhankelijk van de inschrijvingen worden de verschillende klassen samengesteld. Voor de jeugd zijn er afzonderlijke klassen. Natuurlijk is er volop aandacht voor de veiligheid van de deelnemers en het publiek.

Vorig jaar ging, ondanks het geweldige natte terrein, toch de eerste versie van de cross – toen ‘Vake bi’j te bange’ genaamd – van start. Deze kende een spectaculair verloop met tractoren, professionele crosswagens en zelfs een Hummer die de zware bodem teisterden.

Kortom: geef een beetje gas d’r bie en kom kijken naar dit spektakel of doe mee. Aanmelden kan nog tot 8 augustus via info@zomerfeestenwesepe.nl.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.