fotos van zwembad tijenraan gezocht

Zwembad Tijenraan bestaat in september veertig jaar. Rondom dit jubileum zijn er diverse activiteiten voor alle klanten van het zwembad. Een van de onderdelen van het feestprogramma is het onthullen van een fotowand, met foto’s van het zwembad uit de afgelopen 40 jaar.

Heb je bijvoorbeeld foto’s van jouw kinderen die zwemles volgen, zwetende aquafietsers, actieve leden van de zwemverenigingen, feestvierende kinderen tijdens een verjaardagsfeestje, dikke buiken in het water tijdens het zwemmen voor aanstaande moeders of heb je een foto van jezelf en jouw favoriete badmeester of badjuf? Stuur ze dan voor 18 juli op.

Je kunt zowel gedrukte als digitale foto’s aanleveren. De gedrukte foto’s kun je afgeven bij de receptie van sportcentrum Tijenraan, voorzien van naam, adres en telefoonnummer. Je krijgt ze terug zodra deze gescand zijn. De digitale foto’s, in een zo groot mogelijke resolutie, kun je opsturen naar Carla Hoge van Projectmaat.nl via carlahoge@hotmail.com.

Op staging2.sportbedrijfraalte.nl staat binnenkort het volledige feestprogramma. Neem voor meer informatie contact op met sportcentrum Tijenraan via 0572 347950 of sport@raalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.