fotos van het sploderfeest in espelo

Het Sploderfeest in Espelo trok 13, 14 en 15 juli weer vele bezoekers. De vrijdagavond werd het drukst bezocht en op de zaterdagavond waren er volgens de voorzitter toch zo’n vierhonderd mensen aanwezig. Optredens werden verzorgd door Kennèh, X-Static en Erwin Nyhoff.

Zondag begon de dag met een brunch en in de middag was er, naast de kermis en de elektrische skelters, een heuse kamelen wedstrijd. Het duurde echter niet lang, nadat er ’n meid van de kameel viel en uiteindelijk met een brancard van het terrein werd gedragen. De wedstrijd werd stil gelegd en kinderen mochten er rustig mee rijden en mee op de foto.

Even later was de EHBO nodig bij een ander geval. Een mevrouw was onwel geworden op het terrein. Ambulance broeders hebben haar van het terrein gedragen.

Maar als we de foto’s mogen geloven, was het een gezellig en geslaagd feest. Bekijk de foto’s van fotograaf Jordi Aferink hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.