fietspad ook handig voor autos

“Handig, dat fietspad,” moet de automobilist op de foto gedacht hebben. “Daar kan ik met mijn auto ook overheen, dat scheelt me mooi een stukje N35.” Even later dacht de gebruiker van het fietspad (deze foto) vast het tegenovergestelde. “Waarom zou ik het fietspad op?” zoefde door het hoofd van de wielrenner. “Ik kan toch ook over de weg?”

Feit is deze verkeersdeelnemers lekker doen waar ze zelf zin in hebben. De wielrenner op de foto wilde blijkbaar niet over het fietspad, de automobilist was waarschijnlijk de draad even kwijt. Die reed namelijk over het fietspad langs de N35, tussen het Tinq tankstation en Kruispunt Bos.

We hebben de dikke Van Dale voor de zekerheid nog wel even opengeslagen. Nee, aan de betekenis van het woord fietspad is niets veranderd. Verzoek aan de andere automobilisten is dan ook om gewoon de N35 te nemen en het fietspad voor (brom)fietser te laten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.