fiets 4 daagse lemelerveld heeft succes

Onder stralende omstandigheden is de 180e editie van de Lemelerveldse fiets-4-daagse verreden. De straten zijn mooi schoongewassen door hoosbuien, waarna de laatste fietsavond kon beginnen. Deze avond ging de rit richting de Boskamp.

Toen rond 19.30 uur de eersten arriveerden in Lemelerveld stond Polyhymnia zich al in het zweet te blazen. Joop had de koffie klaar, Marja en Dorien de medailles en de toeschouwers de bloemen. Kulturhus de Mozaiek en Cycling Lemelerveld bedanken iedereen weer voor de medewerking. De vele vrijwilligers, EHBO en Polyhymnia en een speciaal woord van dank voor Dick Goos en Johan Endeman voor het uitzetten van de schitterende routes.

De organisatoren: ‘Wij zien je graag volgend jaar terug in de eerste week van juli!’’

Meer foto's