feestelijke dag op de zonnehof

Het was donderdag een bijzondere dag op de Zonnehof in Raalte. De dag stond namelijk in het teken van het 25-jarig jubileum van Els Dennebos. Ook werd er, na jaren van trouwe dienst, afscheid genomen van vier collega’s: Franca Stokman, Mariët Beuker, Herman Gerritsen en Mirjam Faas.

Donderdagochtend werden de feestelingen opgehaald door leerlingen, waarna ze een geweldig onthaal kregen op de Zonnehof. Na gezellig samen koffie drinken werd er met de leerlingen pannenkoeken gegeten. In de middag was er een receptie. De avond was het feest voor de collega’s met een spetterend optreden van de Zonnehof-reveu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.