feel good thriller padvinders in het bos

De voorstelling ‘Padvinders’ van Toneelschap Beumer & Drost is vrijdag 13 en zaterdag 14 juli om 22.30 uur te zien in het donkere bos van Landgoed De Haere. De voorstelling was eerder dit jaar 16 keer uitverkocht op Oerol. De ‘feel good thriller’ voor volwassenen én kinderen maakt het laat opblijven meer dan de moeite waard.

Vanuit hun jeugdige scoutingervaring schrijven Drost en Kant een spannend en eigenzinnig verhaal over twee padvinders: Akela en Hopman. Zij staan aan het hoofd van een tentenkamp vol padvinders en padvindsters. Hier heersen orde, reinheid en gezonde moraal. Met vrolijkheid en fierheid houdt het tweetal de moed erin. Kampvuur, hangtoilet en platte knoop blijken onontbeerlijk ter overleving. Gezang klinkt door de wouden, want gezongen wordt er. Maar de voortdurende dreiging vanuit het bos komt steeds dichterbij. Houden Akela, Hopman en hun padvinders met humor en goede bedoelingen de beschaving overeind?

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ook voor volwassenen. Aanvang is beide dagen 22.30 uur en de entree bedraat 12,50 euro of 11 euro. Je vindt Landgoed De Haere aan de Haereweg 4 in Olst. Voor meer informatie en kaarten kijken je op staging2.theaterbouwkunde.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.