extra aandacht voor sport deze zomer

Salland Centraal gaat de komende maanden weer extra veel aandacht besteden aan de Sallandse sportverenigingen. Iedereen die iets te melden heeft op sportgebied, mag een stuk insturen. Dat mag een terugblik zijn, een vooruitblik op komend seizoen, een aparte gebeurtenis uitlichten, een activiteit die nog gaat komen onder de aandacht brengen, een lid of vrijwilliger extra in het zonnetje zetten. Je kunt het zo gek niet bedenken.

We willen het wel graag als ‘nieuws’ proberen te houden, dus probeer een ‘standaard verenigingstukje’ over de historie en het aantal leden en een oproep om ook lid te worden te vermijden. Stuur vooral een stuk in over uw vereniging. Natuurlijk is het ook mooi als jullie de tekstjes voorzien van foto’s.

Stuur je tekst dus deze zomer naar redactie@sallandcentraal.nl, dan zorgen wij dat het onder de aandacht komt. Dat geldt overigens niet alleen voor deze zomer, maar ook voor de rest van het jaar. Heb je iets aan te kondigen, een wedstrijdverslag of ander nieuws, stuur het dan naar ons op. Wij zorgen dat het in ieder geval op onze website geplaatst wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.