entreeprijs lampe blijvend naar beneden

Sinds dit weekend wordt het BTW-tarief op entreekaarten voor uitgaansgelegenheden, concertzalen en theaters verlaagd van 19 naar 6 procent. De Leeren Lampe in Raalte rekende die korting afgelopen zaterdag al door naar de bezoekers.

Daar komt dan de komende maanden ook nog eens het voordeel van de zomeractie overheen. Dat betekent dat de entree voor niet-members zakt van 8,50 naar 5 euro. Members betaalden dit weekend ook dat bedrag, maar mogen gedurende de zomermaanden tot 0.00 uur gratis naar binnen.

Joop van den Enk, de exploitant van De Leeren Lampe, is blij met de BTW-verlaging. “Je praat uiteindelijk wel over een daling van 13 procent. De entree kan dus ook omlaag. En dat is voor uitgaansgelegenheden alleen maar goed. Daarom willen we er onze bezoekers meteen van mee laten genieten.”

De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, tel: 0572-355855. Meer informatie op staging2.deleerenlampe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.