eindvoorstelling musicalacademie vmbo

Achttien leerlingen uit de eerste en tweede klas van het Carmel College Salland VMBO volgend dit jaar de vooropleiding van de musicalacademie Song and Dance. Elke maandag hebben zij les gehad om hun talenten op gebied van zang, dans en toneel verder te ontwikkelen. Deels zijn deze lessen onder schooltijd en daarnaast volgen de leerlingen de lessen in eigen vrije tijd.

Ouders, broers, zussen , grootouders en andere belangstellingen hebben maandag 2 juli kunnen genieten van het optreden. Voor de leerlingen uit het tweede leerjaar was dit de tweede voorstelling. Zij zijn vorig schooljaar begonnen met de vooropleiding Song and Dance.

De zenuwen die voorafgaande aan de voorstelling zichtbaar was bij de leerlingen, was verdwenen bij aanvang van de voorstelling. Vol enthousiasme stonden de leerlingen te dansen en het publiek genoot van de zang. Tijdens de toegift aan het einde van de voorstelling gaf het publiek een staande ovatie en een luid applaus. Teamleider Thom Raats gaf tijdens zijn dankwoord aan trots te zijn op de leerlingen en benoemde de groei die zij hebben doorgemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.