eagles verslaat des met 0 8

GA Eagles heeft zaterdagmiddag in Nijverdal de oefenwedstrijd tegen VV DES met 8-0 gewonnen. De twee verschillende teams van GA Eagles die de eerste en de tweede helft speelden verdeelden de doelpunten gelijk, bij rust stond de stand van 0-4 op het scorebord.

Op Sportpark Gagelman kwam GA Eagles in de 1e helft al snel op voorsprong door een doelpunt van Guyon Philips, die een voorzet van Cas Peters binnen tikte. Philips zorgde in de 21e minuut ook voor de 2-0. Vlak voor rust rondde Cas Peters een fraaie solo af met de 3-0, en bepaalde Ruud Wellenberg de ruststand op 4-0. Tobias Waisapy speelde bij GA Eagles als testspeler op de linksback positie.

Na de pauze was het al snel Marnix Kolder die het net wist te vinden, en een minuut later stiftte Kevin Spanjaard de bal fraai over de doelman van DES heen. Daarna was het opnieuw Kolder die scoorde, ditmaal met een kopbal uit een goede voorzet van Jarchinio Antonia: 0-7.

Na de 0-7 stokte de Deventer doelpuntenproductie een tijd. In de laatste 38 minuten werd nog eenmaal gescoord. Sjoerd Overgoor lobde de bal van buiten de 16 meter fraai binnen en bepaalde de eindstand op 0-8.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.