eagles verliest onterecht van jong psv

674 minuten hield Go Ahead Eagles het doel schoon in de reeks oefenwedstrijden, maar daar kwam maandagavond een eind aan. De ploeg van trainer Erik ten Hag ging met 1-2 onderuit. En dat terwijl de Deventenaren beter waren.

Aan de kant van de Eindhovenaren stonden onder meer Tim Matavz, Ruud Swinkels, Jagos Vukovic en Youness Mokthar in het veld. Niet de minste namen dus.

In de eerste helft was Jong PSV beter, maar ook Eagles kreeg grote kansen. Vlak voor rust was het echter Jong PSV dat in de naam van Tim Matavz raak schoot langs keeper Nick Marsman.

De tweede helft domineerde Eagles. Jong PSV werd onder druk gezet en dat leverde enkele grote kansen op voor onder andere Overgoor, Suk en Antonia. In de 58ste minuut was het Antonia die wel doel trof en tekende voor de terechte gelijkmaker.

Eagles was nog dicht bij de overwinning. Jan Kromkamp schoot vernietigend op doel, maar de bal spatte uiteen op de lat. Even later was het Vukovic die uit een corner snoeihard raak kopte.

Vrijdag speelt Eagles in De Adelaarshorst de laatste oefenwedstrijd voor de start van de competitie. Dan is het Engelse Blackburn Rovers om 20.00 uur de tegenstander. Een dag later komen de spelers die vrijdag niet of gedeeltelijk in actie komen tegen het team Koot Azur (selectie bestaande uit werkloze profvoetballers). Dit duel begint om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.