Home / archiefcentraal / eagles in tweede helft langs streekteam

eagles in tweede helft langs streekteam

Go Ahead Eagles heeft het Sallands Streekteam zaterdag pas in de tweede helft opzij gezet. Op het sportcomplex in Heeten kwamen de Deventenaren pas in na rust tot scoren. De 1.200 toeschouwers zagen Eagles met 0-4 winnen.

Eagles was vrijwel de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar had het met name de eerste helft lastig met de defensief ingestelde tegenstander. Na rust voerden de Deventenaren de druk op en toen Xander Houtkoop in de 52ste minuut de 0-1 binnenschoot, was de ban gebroken.

In de 68ste minuut scoorde Marnix Kolder de 0-2 en drie minuten later was het nota bene Sallander Teije ten Den die de derde treffer voor zijn rekening nam. Een kwartier voor tijd maakte Houtkoop de tweede van de avond, waardoor Eagles met opgeheven hoofd het speelveld kon verlaten.

Woensdag 11 juli oefent Go Ahead Eagles tegen Sportclub Teuge. Het duel in Teuge begint om 19.00 uur.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.