Home / archiefcentraal / eagles doelpuntloos gelijk tegen excelsior

eagles doelpuntloos gelijk tegen excelsior

Na de 3-0 overwinning van afgelopen dinsdag heeft GA Eagles de tweede oefenwedstrijd van deze week tegen een betaald voetbalclub met 0-0 gelijkgespeeld tegen Excelsior Rotterdam.

De eerste kans van de wedstrijd was in de 12e minuut voor Mick van Buren, die vrij opdool voor GA Eagles-doelman Patrick ter Mate, die in 2 instanties redding kon brengen. Aan de andere kant was Cas Peters dichtbij het openingsdoelpunt. Hij passeerde fraai zijn tegenstander en schoot de bal vervolgens tegen de lat.

Een minuut later was de wedstrijd voor Peters ten einde, toen hij met een knieblessure het veld moest verlaten. Over de ernst van de blessure is op dit moment nog niets bekend.

Voor de pauze kreeg de degradant uit de eredivisie nog een paar kansen via Darren Maatsen, die eerst in het zijnet schoot en later zijn lob gepakt zag worden door Eagles-doelman Ter Mate. Joey Suk probeerde ook met een lob te scoren, deze ging echter naast.

Na rust konden beide ploegen weinig gevaar meer stichten. GA Eagles kreeg nog kansen via Sjoerd Overgoor (schot over) en Jarcinio Antonia (schot gered door Excelsior-doelman Jordy Deckers). Voor Excelsior waren het Ricky Kruys (vrije trap gepakt door Ter Mate) en Rangelo Janga die kansen op de winnende treffer hadden.

Nadat ook invaller Guyon Philips namens GA Eagles in blessuretijd er niet in slaagde te scoren, floot scheidsrechter Manschot voor het einde van de wedstrijd en eindigde het duel zoals het begon: 0-0.

De eerstvolgende oefenwedstrijd van GA Eagles staat op maandag 30 juli op het programma. In Terwolde is dan Jong PSV de tegenstander, aanvang 19.00 uur.

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.