Home / archiefcentraal / doorlopende workshop kleidraaien

doorlopende workshop kleidraaien

Op het terras van de Olsterhof in Olst is zondag 5 augustus van 11.00 tot 17.00 uur een doorlopende workshop kleidraaien onder begeleiding van Atelier Mirus. Ondertussen kun je luisteren naar een troubadour met gitaarmuziek en zang.

Iedereen die wel eens met de handen in de klei zou willen zitten, kan dit op een elektrische pottenbakkersschijf uitproberen. Hierbij krijg je tips en wordt je geholpen door de ervaren Olster keramiste Miranda van Tent van Atelier Mirus. Een aantal mensen kunnen kosteloos het kleidraaien uitproberen en eventueel tegen een kleine vergoeding het werkstuk laten afbakken. Als je op deze dag hebt ontdekt hier meer mee te willen doen kun je je inschrijven voor een cursus pottenbakken in de werkplaats van Atelier Mirus, later dit jaar.

Ook troubadour Corinda van Tilborg te gast en zij speelt folk, blues en jazz op het terras. Corinda weet de intieme sfeer van de Olsterhof te versterken met haar gitaarmuziek en zang.

Beide activiteiten zijn gratis te bezoeken en maken deel uit van het Open Weekend bij Lifestylewinkel de Olsterhof aan de A. Geertsstraat in Olst. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.olsterhof.nl.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.