Home / archiefcentraal / donaties voor project in afrika gezocht

donaties voor project in afrika gezocht

Legters werkt mee aan een project in een sloppenwijk in Lagos. “Met waterzuiveraars willen we deze mensen toegang tot schoon en veilig drinkwater geven.” Van zijn werkgever (Plus Supermarkten) kreeg hij een donatie van 5.000 euro. “Echter, de donatie is niet voldoende. Daarom hebben we een donatieactie opgezet. Onder vrienden en familie willen we meer geld bij elkaar verzamelen om meer gezinnen te voorzien van deze zuiveraars.”

Wie zijn steentje bij wil dragen of meer wil weten over het project, kan terecht op het [url=http://operationoyibo.blogspot.com/2012/07/steun-ons-project-geld-als-water.html] [b]blog van Peter en Marije[/url][/b].

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.