dll summer event van start

Bij de Leeren Lampe is vrijdag de eerste editie van het DLL Summer Event van start gegaan. Maar liefst 55 teams doen van vrijdag tot en met zondag mee aan dit beachvolleybal en –handbaltoernooi.

“We zijn absoluut blij verrast door de grote deelname”, stelt Joost Meijerink, bedrijfsleider van De Leeren Lampe, op de website van de uitgaansgelegenheid. “Het is onze bedoeling om er een jaarlijks evenement van te maken en deze deelnemersaantallen bieden daarvoor natuurlijk een geweldige basis.”

Een deel van het parkeerterrein van De Leeren Lampe wordt speciaal voor de gelegenheid bedekt met vele duizenden kilo’s zand. De organisatie zorgt voor vier wedstrijdvelden en een speciaal oefenveldje. Uiteraard is er muziek en krijgt de locatie een feestelijke aankleding. De Leeren Lampe kreeg bij de organisatie van het toernooi versterking van leden van volleybalvereniging Salvora. Kwiek zorgt voor het barpersoneel.

Het wedstrijdprogramma duurt op zaterdag van 15.00 tot 18.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur en op zondag van 15.00 uur tot 18.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.