Home / archiefcentraal / dj ferre santos naar de leeren lampe

dj ferre santos naar de leeren lampe

DJ Ferre Santos is op zaterdag 4 augustus te gast in De Leeren Lampe. In het kader van zijn ‘Happiness Summer Tour’ doet hij deze zomer acht landen aan. Zijn single ‘Happiness’ is momenteel in diverse landen een grote hit.

Ferre Santos behoort tot de rijzende sterren in het clubcircuit. In Nederland is hij resident DJ van meerdere clubs en daarnaast is hij steeds vaker in het buitenland te vinden. Eerder stond hij in het voorprogramma van onder andere Marco V, Paul van Dyk, Sean Paul, Chuckie en Johan Gielen. In maart 2012 bracht hij zijn debuutsingle ‘Happiness’ uit. De single is verschenen bij NEWS Records. Deze partij is onder andere verantwoordelijk voor grote namen als Bob Sinclair, Benny Benassi, Dr Lektroluv, DJ Fresh en Lasgo.

In Nederland is de single onlangs opnieuw uitgebracht onder de titel ‘Happiness (You show me)’. Ditmaal met vocalen van de Britse zangeres Portia Emare. Santos is net terug uit Albanië waar een nieuwe videoclip voor de track geschoten is. Meer informatie op www.ferresantos.com.

Aanvang is om 22.30 uur. In de maanden juli en augustus hebben members van De Leeren Lampe elke zaterdagavond tot 0.00 uur gratis entree. De overige bezoekers betalen 5 euro. Online reserveren voor het discovervoer van DLL kan tot zaterdagavond 21.30 uur via www.deleerenlampe.nl . Telefonisch boeken is mogelijk tot 22.30 uur. Retourtjes kosten gedurende de maanden juli en augustus 4 euro.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.