directrice marjan nicolai zwaait af

Na een onderwijscarrière van zo’n 35 jaar heeft Marjan Nicolai woensdag afscheid genomen als directeur van de St.Willibrordschool in Olst. ’s Morgens vroeg werd zij, met haar gezin in een prachtige zwarte limousine opgehaald van huis. Bij school stonden alle kinderen klaar, werd ze enthousiast toegezongen en mocht ze als een koningin via de rode loper de school betreden.

Omdat ‘kleine’ juf Marjan, zoals ze altijd genoemd wordt, bijzonder veel interesse heeft in het Afrikaanse continent was er voor haar een speciaal programma rondom dat werelddeel in elkaar gezet. De school was in Afrikaanse sfeer versierd en alle groepen hadden een, speciaal voor haar bedacht Afrikaans optreden opgevoerd. Ook was er voor elke groep een djembé-workshop.

Tijdens de pauze kreeg ze van de kinderen een Afrikaans kunstwerk als cadeau. Ook werd er een bord onthuld waardoor de speelplaats omgedoopt werd tot het Marjan Nicolaiplein.

’s Middags was er een drukbezochte receptie. Hier werd door de voorzitter van Mijn Plein, de heer Maarten Bauer de waardering uitgesproken voor de manier waarop zij binnen de stichting en binnen haar school met name als bruggenbouwer fungeerde. Daarna nam de directeurenraad van Mijn Plein en het schoolteam op meer ludieke wijze afscheid van haar middels liederen en een cadeau. Marjan Nicolai wordt na de vakantie als directeur opgevolgd door Peter Verdoorn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.