directeur raz paul bijleveld opent timmerweek

Paul Bijleveld, directeur van zorgorganisatie Residentiële en Ambulante Zorg (RAZ), opende maandag om 9.00 uur de Timmerweek op Landgoed Old Heino. Tijdens de Timmerweek van 23 juli tot en met 26 juli maken dit jaar zo’n 250 basisschoolkinderen (vanaf zes jaar) bouwwerken rond het thema ‘sprookjes’. Gezien de verwachte hoge temperaturen is een tropenrooster ingesteld en zullen de kinderen alleen timmeren tussen 9.00 en 12.30 uur en na 18.00 uur.

De Timmerweek is op bungalowpark Landgoed Old Heino; een modern park waar u in alle rust en ruimte kunt genieten van het Sallandse landschap. Ook voor kinderen met een lichamelijke beperking heeft het park speciale voorzieningen en zij kunnen dan ook volop meetimmeren deze week. Het park beschikt over aangepaste bungalows van Care Holidays Heino waar kinderen samen met hun ouders kunnen overnachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.