dijkman klompenatelier in race voor award

Dijkman Klompenatelier is genomineerd voor de VVV Rob de Bes Award 2012. De VVV Rob de Bes Award is dé stimuleringssprijs van de hele VVV-sector voor ondernemers in toerisme- en recreatiebranche. De award bestaat uit een trofee en een geldbedrag van 10.000 euro netto. De VVV-sector wil met deze prijs verrassende of vernieuwende initiatieven van ondernemers belonen en hen een duwtje in de rug geven.

Dijkman Klompenatelier is dit jaar één van de ruim veertig genomineerde organisaties. Welke organisatie de prijs uiteindelijk mee naar huis mag nemen, daarover mag u meebeslissen. Je kunt Dijkman Klompenatelier helpen deze prestigieuze award te winnen door op hen te stemmen. Vanaf 18 juni tot en met 31 juli vind je de stemknop op staging2.sallandnatuurlijkgastvrij.nl en op staging2.klompen.nl

Hoe meer mensen op Dijkman Klompenatelier stemmen hoe beter, want slechts de vijf organisaties met de meeste publieksstemmen worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van de Commissaris van de Koningin in de provincie Zeeland, Karla Peijs.

Wie van de genomineerden uiteindelijk de felbegeerde prijs in ontvangst mag nemen wordt bekendgemaakt tijdens het VVV-congres op donderdag 27 september in Apeldoorn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.