dieksiepop klaar voor achtste editie

King Jack stond onlangs nog in het voorprogramma van Status Quo samen met Go Back To The Zoo (in 2010 op het Dieksiepop stage) tijdens Rock ’n Ribs. Are You A Lion heeft haar muzikale wortels duidelijk diep in de Amerikaanse country en pop liggen. Black Bottle Riot wordt door de meeste recensenten getypeerd als een echte no-nonsense band.

Door het afzeggen van the Pikey’s heeft de organisatie Prestcold Molly als opener voor Dieksiepop aangetrokken. De band is zo fonkelnieuw dat er nog geen materiaal van te beluisteren is, maar met leden van The Paceshifters en Automatic Sam spreken we van talentvolle muzikanten met internationale ervaring.

Het festivalterrein aan de Haarlerveldweg 2a in Haarle is toegankelijk vanaf 16:00 uur en de entree bedraagt 7 euro. Voor meer informatie en de allerlaatste nieuwtjes kijk je op staging2.dieksiepop.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.