derde en laatste braderie in wijhe

De Algemene Wijhese Ondernemersvereniging (AWO) houdt op vrijdag 3 augustus van 14.00 tot 21.00 uur alweer haar derde en laatste braderie van dit jaar. Het centrum van Wijhe staat dit keer in het teken van een Tropical Party. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

Lekker snuffelen langs de vele kramen, uitrusten op de diverse terrassen en ondertussen genieten van alles wat te maken heeft met een Tropical Party.

Er is een roadshow met surfboard simulator. Wie blijft er het langst op een surfboard staan? Voor elke doelgroep zijn hier leuke prijzen mee te verdienen. Een dj zorgt voor passende tropical muziek.

Voor de kleintjes is er een Tropical springkussen en kunnen zij zich weer gratis laten schminken. Stichting Clown Dichterbij is ook weer van de partij. Zij zorgen voor grappige momenten.

In de avonduren treed percussieband Brobando op en sport- en beweegcentrum LEEF! verzorgt een demonstratie ZUMBA. Als om 21.00 uur de braderie ten einde loopt begint de muziek op de Wijhese terrassen en kan het feest doorgaan tot in de late uurtjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.