de pompedoers op tournee naar oostenrijk

Gezelligheidskoor De Pompedoers uit Heino gaat eind augustus/begin september weer eens naar het buitenland. Na tournees naar Letland, Canada, Duitsland en zelfs tweemaal Spanje, gaat men nu optreden in Oostenrijk. Van Salzburg tot en met Wenen wordt acte de présence gegeven.

Met nieuw en aangepast repertoire zal het Oostenrijkse publiek worden verrast en vermaakt.

Naast het vele zingen krijgt dit enthousiaste koor natuurlijk ook de gelegenheid om van de prachtige Oostenrijkse natuur te genieten. En dan zal ook het bijpassende bier niet worden vergeten. Daar waar nodig of mogelijk, zullen (zoals altijd) zelfs spontane zangpartijen ontstaan in dorpen en steden. Da’s dan weer typisch De Pompedoers. Vrolijk, enthousiast, aanstekelijk en altijd goed voor een prima sfeer.

Na terugkeer in Nederland gaat Gezelligheidskoor De Pompedoers dan weer ouderwets door met optreden. Het totaal aantal jaarlijkse optredens zal daardoor ruim boven de vijftig komen te liggen.

Info over de Pompedoers vind je op de website: staging2.pompedoers.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.