Home / archiefcentraal / de 10 verschillen terugkerende oranjekater

de 10 verschillen terugkerende oranjekater

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Je kunt maar een keer een eerste indruk maken is een gezegde en het eerste idee is meestal het beste is vaak een waar gezegde. Ik heb mij laten verleiden om voor het verzenden van de tekeningen een kleine wijziging aan te brengen. The day after bekijk ik het product nog eens om er dan afstand van te nemen. Vandaag ook en ik constateer dat de verbetering geen verbetering is. Dus terug naar de eerste.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.