de 10 verschillen rondom zomeractiviteit

‘De vakanties breken in volle omvang los. We zijn in eigen omgeving weer aangeland in de periode van braderieën, kermissen en allerhande optredens. De komende periode ontvangt u van mij zoals elk jaar een serie beeldpuzzels met genoemde onderwerpen en overeenkomstige. Zomer en vakantie staan centraal.’

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.