cursus leven in en met de natuur

Wel eens gehoord van bushcraft? In Heino kun je het nu leren en beleven. Bushcraft draait om leven in en met de natuur. Verzamel eerst je eigen eten. Maak daarna een vuurtje met behulp van een schoenveter en een stuk hout. Kook vervolgens een gezonde soep met je vers verzamelde ingrediënten.

‘Beorc’ geeft in een bosrijke omgeving vlakbij Heino cursussen bushcraft. Je kunt ook nog overnachten, in een tent of primitief, onder een zeiltje. Het gaat om meer dan alleen de beleving. Je steekt er veel van op. Deze kennis komt altijd van pas. De eerst volgende cursus is op 4/5 augustus. Kijk voor meer cursusdata en informatie op staging2.beorc.nl of bel met 06-46436394.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.