Home / archiefcentraal / computercursussen voor 50

computercursussen voor 50

Het computercafé in Heino bereidt zich voor op de nieuwe cursussen die begin oktober van start gaan. Ze mochten eerder dit voorjaar al meer dan vijftig cursisten begroeten. Daarom attendeert het computercafé nu al op een nieuwe cursus die onder de naam ‘introductiecursus fotomontage’ in oktober van start zal gaan.

Deze cursus biedt de mogelijkheid om op een speelse manier met foto’s om te gaan en daarin geheel andere effecten te bereiken. Naast deze nieuwe cursus biedt het computercafé zoals gewoonlijk de mogelijkheid in een beginnerscursus vertrouwd te raken met de computer. Informatie over data waarop de verschillende cursussen beginnen wordt verstrekt na opgave.

Aanmelden voor 1 oktober. Alle lessen worden gegeven in het computercafé in het souterrain van het Wooldhuis. Opgaven en inlichtingen over het internet/computercafé; L. Maas-Koevoets, 0572-392070 of H.J. Hullen, 0572-393736.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.