ccs leerlingen voor grime bolstermusical

De leerlingen van het Carmel College Salland vieren sinds deze week hun zomervakantie. Toch waren twintig tweede jaars leerlingen van de Carmel Class Art & Music dinsdag al vroeg uit de veren.bZij zorgden vandaag voor de grime en het haar voor de groep 8 leerlingen van de Bolster.

De groep gaf 3 keer een voorstelling van de eindmusical in De leeren Lampe. De leerlingen van het Carmel, onder begeleiding van docente Stegeman, hebben aansluitend een certificaat voor het behalen van de maatschappelijke stage ontvangen. Een prachtig begin van de vakantie.

Docente Stegeman gaf aan zeer trots op haar leerlingen te zijn en sprak haar waardering uit over het feit dat zij dit alles in eigen tijd hebben gedaan. De leerlingen hebben afgelopen schooljaar de Carmel Class Art & Music gevolgd. Gedurende 2 lesuren per week komen leerlingen bij Carmel Art & Music in aanraking met allerlei kanten van kunst, muziek, zang, dans en toneel. Zo leren leerlingen bijvoorbeeld wat er komt kijken bij het maken van een musical: op het toneel, decors maken, grime, licht- en geluidstechniek of affiches maken.

Tijdens het grimeren en het haar kappen kwamen er al veel gesprekken tussen de leerlingen van het Carmel en de Bolster. De leerlingen uit groep 8 leerling zullen immers na de zomervakantie starten in de brugklas.

Een mooie kans om vragen te stellen aan elkaar en ervaringen uit te wisselen. Na een “toi toi toi” was het tijd voor groep 8 om te starten met de eindmusical en konden de leerlingen van het Carmel ook gaan genieten van de voorstelling.

Met een ervaring en een certificaat rijker kunnen ook deze Carmel-leerlingen nu gaan genieten van de zomervakantie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.