carmel leerlingen grimeren bij eindmusical

Twintig enthousiaste tweedejaars leerlingen van het Carmel College Salland VMBO zijn afgelopen vrijdag op bezoek geweest bij basisschool De Bolster. De CCS leerlingen kunnen namelijk grimeren en dat komt goed van pas bij de eindmusical van De Bolster.

De CCS leerlingen hebben dit schooljaar onder leiding van mevrouw Stegeman de Carmel Class Class Art & Music afdeling Drama gevolgd. In deze klas staan elke week twee lesuren Carmel Class op het lesrooster. Tijdens deze lesuren ontdekken leerlingen talenten en ontwikkelen deze talenten verder. Ze komen zo in aanraking met allerlei kanten van kunst, muziek, zang, dans en toneel. Leren grimeren hoort hier ook bij. De eerste ervaring hebben ze tijdens de uitvoering van de schoolmusical “Romeo en Julia” opgedaan. De Carmel Class Art & Music is afgesloten met een certificaat.

Bij deze eerste bijeenkomst is per persoon de grime en het kapsel bedacht het de rol die de leerling heeft in de musical. Natuurlijk werd er een face-chart ingevuld. Zo krijgt iedereen de juiste grime en het juiste kapsel op 17 juli, tijdens de eindmusical.

De uitvoering van de musical valt precies in de eerste vakantieweek van de leerlingen van het Carmel, maar dat vonden de artistiekelingen geen probleem. Ze komen gewoon terug naar school om te grimeren. Ze verzorgen de grime en het haar voor beide dagvoorstellingen en voor de avondvoorstelling.

Leerlingen van het Carmel vonden dat de middag voorbij vloog en kijken uit naar 17 juli. Ze weten natuurlijk nog precies hoe zenuwachtig zij zelf waren tijdens de eindmusical.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.